Select Page

Dimecres 22 de novembre de 09:00 a 14:30 h.

 La Cambra de Comerç, en col·laboració amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Altea, celebrarà la IV Fira d’Ocupació PICE el proper 22 de novembre al Palau Altea. La Fira s’emmarca en el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) orientat a millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16 i 29 anys que no estiguen treballant ni estudiant, a través de diverses activitats que donen suport a l’apropament al món laboral i facilitar a les empreses la contractació d’estos joves incentivant-la amb una ajuda a fons perdut de 5.000€.

La jornada es desenvoluparà de 9.00 a 14.30h. amb conferències i tallers i un espai amb estands d’empreses de diferents sectors de la província perquè els joves puguen deixar el C.V. i conèixer els perfils demandats per cadascuna. Explica l´edil de Foment de l´Ocupació, Jose María Borja; qui a més indica que per poder participar només cal estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Borja recorda que, per estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil només cal estar inscrit com a demandant d’ocupació del Servei Públic d’Ocupació; no haver treballat el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud; no haver rebut accions educatives el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud i no haver rebut accions formatives el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

“La Fira d’Ocupació PICE és un esdeveniment de caràcter provincial, el principal objectiu del qual és apropar les empreses ocupadores del nostre entorn a les persones joves que estan buscant una ocupació i conèixer de primera mà les necessitats d’ocupació en el nostre àmbit”; ha assenyalat el regidor dʻOcupació de lʻAjuntament dʻAltea, qui ha afegit que “es tracta dʻuna gran oportunitat perquè les empreses amb necessitats de personal puguen establir un contacte directe amb persones joves que busquen una ocupació i poden convertir-se en el capital humà i el talent que les nostres empreses necessiten. Alhora que també és una gran oportunitat per a aquells joves que busquen una feina i que podran deixar els seus currículums als estands de les empreses participants”.

Jose María Borja anima els joves d’entre 16 i 29 anys que siguen demandants d’ocupació que visiten la Fira perquè és una oportunitat per trobar-la.

Pin It on Pinterest